1.050 persones al Sopar Solidari de la Fundació PortAventura per impulsar Projecte Home a Tarragona

1.050 persones al Sopar Solidari de la Fundació PortAventura per impulsar Projecte Home a Tarragona

1.050 persones van assistir el dijous 2 d’octubre al 4t Sopar Solidari de la Fundació PortAventura, un esdeveniment que aquest any va destinar tota la seva recaptació a Projecte Home Catalunya amb l’objectiu d’ajudar a impulsar el Servei d’Atenció a les Addiccions de Tarragona, un centre obert a finals de 2013.

El sopar es va celebrar en el magnífic espai del PortAventura Convention Centre i va comptar amb la presència del conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, entre altres personalitats polítiques, empresarials i culturals, així com molts col·laboradors i amics de la Fundació PortAventura i Projecte Home. La solidaritat de tots ells va permetre recaptar un total de 71.250 €, una xifra rècord en la història d’aquest sopar.

Presentat pel periodista de TV3, Carles Prats, el sopar va incloure diversos espectacles a càrrec de les companyies artístiques de PortAventura. Durant la presentació de l’esdeveniment, el patró fundador de Projecte Home Catalunya, Luis del Olmo, va destacar la importància de l’acte per contribuir a tirar endavant el servei obert a Tarragona. Per la seva banda, el president de la Fundació PortAventura, Ramon Marsal, es va mostrar satisfet per tal de poder “ajudar els sectors més desfavorits de la nostra província a través del desenvolupament de Projecte Home a Tarragona”.

Projecte Home vol agrair a la Fundació PortAventura el seu suport i implicació així com el dels patrocinadors, col·laboradors i el conjunt d’assistents a l’acte.