28 d’octubre: 2n Debat sobre drogodependències a Tremp

28 d’octubre: 2n Debat sobre drogodependències a Tremp

El proper divendres 28 d’octubre tindrà lloc a Tremp el 2n Debat sobre drogodependències, que aquest any se centrarà en les “Estratègies de prevenció per a adolescents”. Després de la primera edició celebrada el 2015, aquest segon debat té com a objectiu presentar diverses experiències sobre la prevenció de drogues entre els més joves i posar èmfasi en les particularitats del món local i, concretament, en la realitat del Pallars en aquesta matèria.

L’acte començarà a les 11.00h a la Sala d’Actes de l’Epicentre (Passeig del Vall, 13. Tremp) i tindrà una breu introducció a càrrec de Constantí Aranda, president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach, alcalde de Tremp; i Oriol Esculies, director de Projecte Home Catalunya.

En el debat hi intervindran diversos professionals experts en la prevenció en adolescents. En la taula rodona moderada per Míriam Pla, regidora de Benestar, Dona, Igualtat i Cohesió Social de l’Ajuntament de Tremp; hi formaran part Jordi Bernabeu, psicòleg del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Granollers; Marta Escolà, cap de la Unitat Tècnica de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Lleida; Francesc Ventura, sotsdirector de l’Àrea Social de la Fundació “la Caixa”; Carlota Wetzel, cap del departament Humanístic-social del FEDAC de Lleida; i Sònia Font, directora del Servei d’Atenció a les Addiccions a Lleida de Projecte Home Catalunya.

L’entrada al debat és lliure i no es necessita inscripció prèvia. Per més informació trucar al 695.807.908.

Organitzat per Projecte Home Catalunya, el 2n Debat sobre drogodependències compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tremp i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.