Nova campanya, nova web, noves emocions

Nova campanya, nova web, noves emocions

El passat 30 de novembre Projecte Home Catalunya va omplir el Teatre Poliorama de Barcelona per celebrar una gran festa solidària, coincidint amb els 15 anys de l’obertura de les seves portes a Catalunya.

Ens vam reunir 700 persones entre usuaris, famílies, voluntaris, socis, treballadors i moltes de les persones que ens han fet i fan costat per gaudir tots junts d’una trobada que va comptar amb el monologuista Toni Cano, el grup musical Delafé y las Flores Azules i el Mag Isaac.

Un moment de l’actuació del grup barceloní Delafé y las Flores Azules

En Toni Cano i la Vanessa van ser els encarregats de presentar la festa

(Fotografies: Pau Esculies)

La festa va continuar amb testimonis, un sorteig i la lectura d’un manifest per part dels usuaris de Projecte Home. També es va projectar el video musical “Love Generation” realitzat per usuaris, familiars, voluntaris i treballadors. L’esdeveniment va comptar amb el patrocini del Teatre Poliorama i de l’empresa Anudal,  i la col·laboració d’Ecta-3, El Corte Inglés, Aires de Barcelona i el Grupo Netpc-Maresme.

Durant l’acte també es va fer la presentació de la nova campanya de Projecte Home “La nostra eina és la teva ajuda” (elaborada per Ecta-3),  on s’expliquen les diferents maneres de col·laborar:

“LA NOSTRA EINA ÉS LA TEVA AJUDA”

Quina eina agafes?