40 assistents a la primera sessió del Cicle d’Experts

40 assistents a la primera sessió del Cicle d’Experts

Aquest divendres 23 de febrer va tenir lloc a la seu de Barcelona de Projecte Home la primera sessió del Cicle d’Experts, un programa d’activitats formatives per a professionals de les addiccions que tindrà diverses sessions al llarg de l’any. En aquesta ocasió, el tema de l’encontre eren les “Tècniques de cura del professional”, un taller centrat en proporcionar eines basades en la gestió emocional i l’autoconeixement del professional.

40 persones van assistir a aquesta sessió, impartida per Quim Ribot, educador social especialista en la prevenció i el tractament de les addiccions, terapeuta gestàltic i fundador de l’Espai Obert Empordà i de l’Espai La Pau de Figueres.

La segona cita d’aquest Cicle d’Experts tindrà lloc ben aviat, el proper divendres 16 de març (16.30-20.00h) amb el títol “Neurobiologia de l’addicció i dels seus principals abordatges psicofarmacològics”, a càrrec de la Dra. Ana Adán, professora titular del Departament de Psicologia Clínica i Psicobiologia de la Universitat de Barcelona.

Més informació i inscripcions