1.500 persones gaudeixen del concert solidari de la JONC per a Projecte Home Catalunya

1.500 persones gaudeixen del concert solidari de la JONC per a Projecte Home Catalunya

Dimecres 27 d’Abril, la Sala Pau Casals de L’Auditori va acollir el sisè Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). L’acte va aconseguir omplir el recinte i va permetre sensibilitzar i donar visibilitat als problemes d’addiccions així com poder recaptar fons per tenir cura d’aquest col·lectiu.

Els 1.500 assistents van gaudir del talent dels joves músics de la JONC, dirigits per Manel Valdivieso, en una  actuació que formava part de la temporada 2021/22 de L’Auditori. Es va interpretar “El Amor Brujo” de Manuel de Falla, acompanyada de la prestigiosa cantaora Mayte Martín. El programa del concert incloïa també les suites de “Carmen”, de Georges Bizet i les danses simfòniques de “West Side Story”, de Leonard Bernstein. Amb aquest programa, es buscava parlar dels amors impossibles i com l’ésser humà és capaç de superar i lluitar el que faci falta per allò que estima, valors que formen part del missatge de Projecte Home i la JONC.

Un any més, Projecte Home Catalunya vol agrair a la JONC la gran implicació i solidaritat demostrada amb aquesta actuació, que permetrà continuar amb la missió de l’entitat. A banda del concert, dies abans de l’actuació, un grup d’adolescents i joves usuaris de Projecte Home va dur a terme una trobada amb els joves músics de la JONC, amb qui van poder compartir experiències i apropar-los la realitat de les addiccions.

El Concert Solidari de la JONC també va ser possible gràcies a la col·laboració de la Fundació “La Caixa” i de les següents empreses patrocinadores de l’esdeveniment: Grup Bon Preu, Vertix, Anudal, Tecno Spuma, Construccions Sabater, Bizcabar Serveis Immobiliaris, Ribó Carrera i Finques Layes. Agraïm també l’assistència del President Montilla, la consellera Violant Cervera, entre d’altres personalitats polítiques, i del tercer sector.