Acord per fomentar el voluntariat amb Amics de la Gent Gran

Acord per fomentar el voluntariat amb Amics de la Gent Gran

Projecte Home Catalunya i Amics de la Gent Gran han signat un acord per facilitar a les persones usuàries del Servei d’Acompanyament a la Vida Autònoma (SAVA) l’accés a fer tasques de voluntariat amb aquesta entitat referent en l’acompanyament a la gent gran i que té com a missió lluitar contra la soledat i la marginació de les persones grans.

D’una banda, exercir tasques de voluntariat permetrà a les persones que es troben en la darrera fase del tractament de les addiccions adquirir competències i habilitats en favor del seu procés d’integració social. De l’altra, les activitats que es duguin a terme contribuiran a millorar el benestar de les persones grans que necessiten acompanyament emocional a través d’aquest vincle.

Dur a terme tasques de voluntariat és una de les accions claus per al procés de reinserció social d’una persona amb addiccions. Per això, des de Projecte Home es promouen que les persones usuàries en la darrera fase del tractament facin activitats de voluntariat amb diverses entitats col·laboradores.