Activitat musical i solidària a Tremp amb la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

Activitat musical i solidària a Tremp amb la Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

La Orquestra Simfònica Julià Carbonell (OJC) de les Terres de Lleida i Projecte Home Catalunya col·laboraran properament en un seguit d’activitats musicals que serviran per apropar la música a les persones amb addiccions així com per sensibilitzar a la ciutadania sobre aquesta problemàtica.

Així, es duran a terme una sèrie de sessions musicals emmarcades en el projecte solidari d’integració cultural i social “Drum Circle” (Cercle de percussió), a través del qual persones usuàries del servei de Projecte Home a Tremp col·laboraran com a percussionistes per a acompanyar activament a la OJC, amb el guiatge de Pau Gimeno com a facilitador.

Els dies 10 i 24 d’abril es faran les dues primeres sessions d’assaig, que tindran com a resultat final un concert el dissabte 8 de maig al pati de l’Escola Valldeflors de Tremp.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, promoguda per la Fundació Julià Carbonell, va néixer l’any 2002 amb l’impuls de la Diputació de Lleida i compta també amb el suport de l’Ajuntament de Lleida. L’OJC té com a objectiu ser una eina cultural al servei de tot el territori i facilitar l’accés a la música simfònica i de cambra a tots els ciutadans sense excepció. Alfons Reverté n’és el seu director titular i artístic.