Adéu a César Arrizabalaga, exalcalde de Montcada i Reixac i voluntari de la Comunitat Terapèutica

Adéu a César Arrizabalaga, exalcalde de Montcada i Reixac i voluntari de la Comunitat Terapèutica

César Arrizabalaga, alcalde de Montcada i Reixac entre el 1999 i el 2010, ha mort de forma sobtada aquest passat dilluns 9 de setembre a l’edat de 65 anys. A banda de la seva tasca com a alcalde i de la seva feina com a professor, Arrizabalaga va ser també voluntari de Projecte Home Catalunya durant molts anys a la Comunitat Terapèutica de Montcada i Reixac, on va exercir, entre d’altres, com a professor de cursos de formació a les persones usuàries del centre. Recentment, seguia col·laborant amb l’entitat.

Durant la seva etapa com a alcalde, Arrizabalaga va donar un gran suport a l’entitat, acollint-la i facilitant l’acceptació del centre al municipi. D’altra banda, va tenir un paper clau per impulsar la visita a la Comunitat Terapèutica de representants polítics com ara el president de la Generalitat, José Montilla, o el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué.

Projecte Home Catalunya vol mostrar el seu condol a la família i amics del César i lamenta profundament la pèrdua de qui va ser un gran alcalde pel municipi de Montcada i Reixac i una persona solidària i compromesa amb les persones amb addiccions.