Ampliació del centre de Barcelona per millorar l’atenció als usuaris

Ampliació del centre de Barcelona per millorar l’atenció als usuaris

Projecte Home ha ampliat el centre que té a Barcelona, situat al districte de Sants-Montjuïc, a la Gran Via de les Corts Catalanes. L’entitat ha adequat un nou espai adjacent a les instal·lacions ja existents, destinades a l’atenció i el tractament de les addiccions, així com d’ubicació de les àrees administratives de la organització.

L’ampliació permetrà oferir una millor atenció als usuaris que segueixen programes de tractament al centre de Barcelona, amb un espai més ampli i multidisciplinari que per les seves característiques també servirà per a fer trobades, activitats formatives i esdeveniments públics.

L’adequació de les instal·lacions s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de la Fundació Bosch i Aymerich, propietària del local que ha cedit l’espai i ha assumit els costos de les obres necessàries per a adaptar-lo. La vocal de la fundació, Elena Cabarrocas, i el seu gerent, Rafael Faus, van assistir a una trobada entre treballadors, voluntariat i patronat de Projecte Home que va servir per a inaugurar el nou espai.

En els darrers anys, Projecte Home ha incrementat l’atenció a persones residents a la ciutat de Barcelona. El 2016, va augmentar un 19% el nombre de casos atesos procedents de Barcelona. Més del 30% del total d’usuaris atesos per l’entitat a Catalunya són d’aquesta ciutat.