Aquest any regala roses solidàries!

Aquest any regala roses solidàries!

Aquest any per Sant Jordi compra roses solidàries a Projecte Home i a part de celebrar un dia tan especial col·laboraràs en la lluita contra les addiccions. Els propis usuaris de l’entitat col·laboren en la confecció i muntatge de les roses i tots els beneficis es destinen a finançar els programes de tractament per a persones amb drogodependències. A més, per cada rosa et regalem un punt de llibre dissenyat pels joves i adolescents en tractament a la nostra entitat.

Aquest servei s’ofereix a totes aquelles empreses que vulguin regalar roses als seus treballadors i treballadores i que d’aquesta manera poden contribuir també a una causa solidària. Es fan preus especials per comandes nombroses i es pot sol·licitar el certificat de donatiu per obtenir beneficis fiscals.

Si estàs interessat en adquirir roses i col·laborar amb Projecte Home pots posar-te en contacte amb: Òscar Zabia (ozabia@projectehome.org / 93 469 32 25).

I si ets particular i vols comprar roses també ho pots fer la mateixa diada de Sant Jordi a les nostres parades. Durant tot el dia estarem a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 204), Montcada i Reixac (Fira del Llibre – Carrer Major) i Montgat (Plaça de les Mallorquines). T’hi esperem!