Aquest Nadal regala música i solidaritat amb entrades pel concert de la JONC a L’Auditori!

Aquest Nadal regala música i solidaritat amb entrades pel concert de la JONC a L’Auditori!

A poc a poc es va acostant el gran dia. Serà el proper diumenge 7 de gener de 2018, a les 12.00h a la Sala Pau Casals de L’Auditori de Barcelona, quan gaudirem del Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). Després de l’èxit de l’edició del 2017, amb la interpretació de ‘Catarsi’, aquest cop la JONC ens presenta Hope!, un programa musical elaborat per Manel Valdivieso, director d’aquesta orquestra formada pels millors joves talents musicals catalans. Hope! ens portarà un missatge d’esperança en un futur millor a través d’una selecció de peces de Schönberg, Strauss, Dvorák i Schubert.

A més, Hope! comptarà també amb la participació d’Enric Arquimbau com a narrador, Ulrike Haller com a soprano i amb el Cor d’Homes, preparat per Daniel Mestre.

Si tens un amic invisible, no saps encara què pot cagar el Tió, què portaran els Reis o el Pare Noel… aprofita i aquest Nadal regala música i solidaritat! Amb preus de 10 a 35 €, ja pots comprar les entrades a l’espai web de l’Auditori!

Més informació