Aquest Sant Jordi fes-te amb el llibre solidari “Recopilación de cuentos para educar en valores”

Aquest Sant Jordi fes-te amb el llibre solidari “Recopilación de cuentos para educar en valores”

Aquest Sant Jordi fes-te amb el llibre solidari “Recopilación de cuentos para educar en valores”, un recull de contes escrits per Luis Alexis Maldonado, educador que treballa a la Comunitat Terapèutica de Projecte Home. Són 24 contes que giren al voltant dels valors de la pau, l’amistat, la gratitud, l’amabilitat, la confiança, l’optimisme, el respecte i la superació i que junts en aquest llibre esdevenen una eina educativa per a l’educació en valors. El llibre inclou un pròleg d’Albert Sabatés, exdirector i un dels fundadors de Projecte Home Catalunya.

Luis Alexis Maldonado, xilè que viu a Barcelona des de fa molts anys, compta amb una gran experiència professional en l’educació en valors. És doctor per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Ciències Religioses.

La presentació oficial del llibre es farà per Sant Jordi, el proper dimarts 23 d’abril a les 18.30h al centre de Barcelona de Projecte Home (Gran Via de les Corts Catalanes, 204 bis, Local 7) en un acte en el qual l’autor signarà exemplars del llibre.

Per 10 €, ja podeu adquirir “Recopilación de cuentos para educar en valores” en qualsevol dels centres de l’entitat. Tots els beneficis es destinaran a la prevenció i el tractament de les persones amb addiccions.