ESCOLES / Programa “ENTRE TOTS”

Programa de Prevenció Universal adreçat a alumnes de Secundària, pares, mares i professorat per a promoure els factors de protecció davant el consum de drogues i altres addiccions. El programa s’aplica durant el curs escolar, s’acompanya de manuals i està reconegut com acció formativa per el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

 

“Curs de prevenció en drogodependències” 2014-2015 per a professorat:

Durada: 5 sessions presencials

Horari: de 16 a 20h. Els cursos tenen una duració de 30 hores (20 hores presencials i 10 hores no lectives)

Lloc: Centre de Montgat (Riera de Sant Jordi, 151, Montgat)

Persona de contacte: Ruth Castillo │ Tel. 93 298 98 75 │ rcastillo@projectehome.org

 

Inscripcions:

DADES PERSONALS
DADES PROFESSIONALS

VIA DE CONTACTEEnviament d’informació:

En virtut de la Llei15/1999 del 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades reflectides en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer responsabilitat de l’empresa mercantil FUNDACIÓ GRESOL – PROJECTE HOME. Llegir més.

Premi Reina Sofia contra les drogues

Projecte Home Catalunya ha obtingut el Premi Reina Sofia contra les drogues 2010 concedit per Creu Roja.El jurat ha atorgat el premi en aquesta 19ª edició al projecte “Entre Tots – programa de prevenció universal a las escoles” en la categoria de Prevenció en l’àmbit educatiu i comunitari.

Lliurament del Premi Reina Sofia Contra les Drogues 2010. Francisco Recio, Oriol Esculies, Sa Majestat la Reina Donya Sofia, Xochilt Mejía i Luis Manuel Flórez.