Cicle d’Experts, sessions de formació per a professionals de les addiccions

Cicle d’Experts, sessions de formació per a professionals de les addiccions

Projecte Home presenta aquest 2018 una nova proposta formativa. Es tracta del Cicle d’Experts, un conjunt de sessions formatives que es faran al llarg de l’any i que s’adrecen a persones que es dediquen professionalment o bé tenen interès en el camp de les addiccions, amb l’objectiu de complementar altres accions de l’entitat com ara la tradicional Jornada de Drogodependències a la Universitat de Barcelona.

El cicle, format per cinc sessions diferents, comptarà amb reconeguts experts en l’àmbit de la Psicologia i les addiccions, amb una varietat de temes que pretén millorar les competències per a un abordatge integral de la prevenció i el tractament de les addiccions.

La primera d’aquestes sessions tindrà lloc el proper divendres 23 de febrer de 16.30 a 20.00h de la mà de Quim Ribot, que parlarà de ‘Tècniques de cura del professional’. El calendari seguirà amb Ana Adán i una sessió sobre ‘Neurobiologia de l’addicció i dels seus principals abordatges psicofarmacològics’ (16 de març/16-30-20h), Laura Galimberti i el ‘Taller sobre violències familiars (18 de maig/16.30-20h), Maria Aránzazu Fernández  i la ‘Prevenció de drogodependències: Avenços, situació actual i reptes de futur’ (26 d’octubre/16.30-20h), i Judit Roig, amb “La mirada sistèmica en la relació d’ajuda (1 de desembre/9.30 a 13h).

Pots consultar el CV dels formadors i tota la informació aquí.

Les sessions es faran a la seu de Projecte Home a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 204 bis, Local 7). El cost de cada sessió és de 50 € (150 € pel cicle sencer) i les inscripcions es poden fer a www.projectehome.cat/formació o bé contactant amb la coordinadora de formació, Cristina Vidal (93.298.98.75/cvidal@projectehome.org).