Circuit esportiu per Montjuïc per al programa Nocturn

Circuit esportiu per Montjuïc per al programa Nocturn

Els usuaris del programa Nocturn del centre de Barcelona van dur a terme aquest dijous 23 de maig una activitat esportiva a l’aire lliure a la zona de Montjuïc. L’activitat consistia en una sèrie de circuits esportius amb exercicis d’escalfament, cardiorespiratoris i d’estiraments sota la direcció d’un monitor especialitzat en l’activitat esportiva a l’aire lliure.

Es tracta d’una activitat que pretén evitar els espais tancats i l’esport competitiu, per fer exercici en grup, relacionar-se amb els altres i divertir-se a través de l’esport. També es treballen altres aspectes com el coneixement del propi cos o bé l’alimentació.

L’objectiu d’aquest activitat és fomentar els hàbits de vida saludable, despertant l’interès entre les persones usuàries per tal d’incorporar l’esport en la seva vida diària. De fet, l’esport és un factor de protecció destacat en front el consum de drogues o altres conductes addictives, per això en els diferents programes de Projecte Home es porten a terme diverses activitat esportives.