Col·laboració amb la Masia Solidària de la Fundació Barça

Col·laboració amb la Masia Solidària de la Fundació Barça

Projecte Home Catalunya participa aquest any en el programa Masia Solidària de la Fundació Barça i La Masia, una iniciativa que té com a objectiu fomentar la conscienciació social dels joves esportistes en formació al Futbol Club Barcelona a través de la visita a diferents col·lectius en situació de risc d’exclusió social.

Així, més de 600 esportistes de 39 equips formatius de futbol, bàsquet, handbol, hoquei en patins i futbol sala visiten a diverses entitats socials apropant-se en primera persona a realitats desconegudes amb les quals habitualment no hi tenen contacte. D’aquesta manera, els equips de la categoria cadet B (15 i 16 anys) de les seccions de bàsquet i handbol han visitat el centre de Barcelona de Projecte Home per compartir una activitat amb nois i noies que formen part del programa Projecte Jove, destinat a joves i adolescents amb consum problemàtic de drogues i altres conductes addictives. En aquesta activitat, s’han compartit experiències i s’han treballat conjuntament qüestions com ara la gestió de les emocions o els estereotips.

Més endavant, es farà una visita a la inversa en la que ells nois i noies del Projecte Jove aniran a la Ciutat Esportiva del Futbol Club Barcelona per compartir un entrenament o veure un partit de l’equip amb qui han fet l’activitat.

Participants d’una de les activitats