Conxita Solé, nova presidenta de Projecte Home Catalunya

Conxita Solé, nova presidenta de Projecte Home Catalunya

El patronat de Projecte Home Catalunya ha escollit Conxita Solé com a nova presidenta de l’entitat. En una junta extraordinària celebrada a l’Hotel Granados 83 de Barcelona, els membres del patronat han escollit per unanimitat a Solé com a presidenta en substitució d’Antoni Castella, que va morir el passat mes de desembre.

Nascuda a La Pobla de Segur el 1947 i mestra de professió, Conxita Solé va entrar al patronat de Projecte Home Catalunya l’any 2000. Vídua d’Antonio Oliveres, propietari de Kappa España, el seu marit va ser un dels empresaris que més es va implicar en els inicis de l’entitat i en ajudar a reconèixer la problemàtica social de les drogodependències.

El director de Projecte Home Catalunya, Oriol Esculies, ha valorat molt positivament l’elecció de Conxita Solé com a nova presidenta de l’organització “per la seva humilitat, perquè tant ella com la seva família sempre han estat al servei de Projecte Home i perquè és una persona que encarna plenament els valors de la nostra entitat”.

A part de la presidència, en la junta s’ha escollit també com a nova vicepresidenta a la periodista Begoña del Pueyo, persona compromesa i especialista en l’àmbit de les drogodependències.

Compromís del patronat

El conjunt del patronat de Projecte Home ha participat en aquesta junta extraordinària. Hi eren presents, a més de les esmentades Conxita Solé i Begoña del Pueyo, la presidenta d’honor, Maria Rosa Muñoz; el patró d’honor, Baltasar Garzón; així com la resta de membres: Enrique Alagarda, África Cabezón, Jordi Casaus, Tomeu Català, Oriol Esculies, Josep Maria Fusté, Luis del Olmo, Olga Pérez, Begoña del Pueyo, Albert Sabatés, Lino Salas, Eduarda Vergara i Roser Viure.

Baltasar Garzón ha aprofitat la junta per recordar que aquest 2015 Projecte Home Catalunya celebrarà el seu vintè aniversari i que malgrat que han passat ja vint anys “cal seguir lluitant perquè la invisibilitat de les drogodependències a la nostra societat encara es manté”.

La junta ha servit també per refermar el compromís de tots els patrons amb Projecte Home i el seu futur pròxim, basat en la implementació del Pla Estratègic 2014-2017, que té entre algunes de les seves prioritats cobrir les necessitats bàsiques de les persones amb drogodependències, millorar l’accessibilitat dels serveis d’atenció al conjunt del territori català i fer més visible el fenomen de les addiccions a Catalunya.

Mira aquí la galeria de fotos de la junta extraordinària