Dos nois del Projecte Jove participen en un programa de motivació i orientació professional

Dos nois del Projecte Jove participen en un programa de motivació i orientació professional

Dos joves usuaris del Projecte Jove, el programa terapèutic i educatiu  per a adolescents  i joves d’entre 13  i 23  anys amb consum problemàtic d’alcohol, altres drogues i noves tecnologies, han participat recentment en el ‘Proyecto Coach’, una iniciativa de la Fundació Èxit que pretén apropar el món professional i empresarial a joves adolescents que han viscut situacions difícils amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i treballar la motivació per seguir formant-se.

Aquest programa es basa en el voluntariat, compost per treballadors i treballadores procedents d’un total de 17 empreses multinacionals. A cadascun dels 54 joves participants se li assigna un voluntari o voluntària que s’encarrega de guiar-lo en el coneixement de la seva empresa a partir de tècniques de ‘coaching’. D’aquesta manera, els joves estableixen un primer contacte amb el món laboral vivint in situ com funciona una empresa i veient la formació que es necessita per treballar-hi.

El programa compta amb un total de sis sessions on es treballa el coneixement del món empresarial, les competències i la motivació. En la primera ocasió que Projecte Home ha format part d’aquesta activitat, els dos nois han viscut l’experiència del ‘Proyecto Coach’ a les empreses KPMG i Accenture, respectivament.