El 17 de juny vine a jugar al Torneig de Pàdel Solidari!

El 17 de juny vine a jugar al Torneig de Pàdel Solidari!

El pròxim dissabte 17 de juny vine a jugar a pàdel al Torneig de Pàdel Solidari que el Centre Esportiu Municipal Tennis Vall d’Hebron i la Federació Catalana de Tennis organitzen en favor de Projecte Home Catalunya.

El torneig tindrà lloc a les instal·lacions del CEM Tennis Vall d’Hebron (Passeig Vall d’Hebron, 178-196) el dissabte 17 de juny a partir de les 9.00h del matí. Per participar-hi només necessites comptar amb una parella per formar equip (Si no tens parella apunta-t’hi igualment i ja et buscarem algú amb qui fer equip!). Cada parella té garantit jugar tres partits que poden ser més si es va passant de ronda.

La inscripció al torneig té un preu solidari de 15 euros. Tots els beneficis que s’aconsegueixin es destinaran a Projecte Home per al tractament de les persones amb addiccions. Pots inscriure’t-hi a qualsevol dels centres de Projecte Home o bé al mateix CEM Tennis Vall d’Hebron. Només has de fer el pagament i dir quin nivell tens com a jugador de pàdel: principiant, mitjà o elevat.

Més informació trucant al 93.298.98.75 o al correu electrònic jfeu@projectehome.org