El 17 de novembre corre per a les addiccions a Tarragona

El 17 de novembre corre per a les addiccions a Tarragona

Ja hi ha una nova cita del ‘Corro X a les addiccions’. El proper 17 de novembre, la campanya solidària de Projecte Home es trasllada a Tarragona per córrer la I Cursa Solidària Universitat Rovira i Virgili (URV). Es tracta d’una prova que se celebra per primera vegada i que destinarà la recaptació obtinguda a fins socials. El recorregut de la prova és de 10 quilòmetres però hi ha tres possibilitats diferents per a disputar-la. La primera, córrer íntegrament els 10 quilòmetres. La segona, participar en parella i córrer 5 quilòmetres cadascú. I la tercera, participar en un grup de quatre persones i córrer 2,5 quilòmetres cadascú.

L’horari d’inici de la cursa serà a les 10.30h del matí. Les inscripcions es poden fer fins el 15 de novembre a www.runningsolutions.es/inscripciones/urv i tenen un cost de 16 euros. La recollida de dorsals es fa el mateix dia abans de començar la cursa. Si vols córrer la I Cursa Solidària URV amb la samarreta blanca de la campanya ‘Corro X a les addiccions’ i encara no la tens, demana-la per telèfon o correu electrònic al Jesús Sánchez (tel. 93 298 98 75 / jsanchez@projectehome.org).

La campanya ‘Corro X a les addiccions’ vol recordar a la societat catalana que els problemes de drogues, inclòs l’alcohol, continuen afectant la vida de moltes persones i els seus familiars; i és molt necessari mantenir i reforçar els programes d’atenció i tractament de les addiccions, principalment, en casos de persones que no tenen recursos econòmics i es troben en situació d’exclusió social.