El 4 de gener tens una cita a L’Auditori amb el nou Concert Solidari de la JONC

El 4 de gener tens una cita a L’Auditori amb el nou Concert Solidari de la JONC

Ja et pots reservar el dissabte 4 de gener de 2020 perquè a les 20.00h torna el Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) per a Projecte Home Catalunya. Un any més, els millors joves talents musicals del país faran una actuació solidària a L’Auditori de Barcelona en benefici de les persones amb addiccions, interpretant ‘Junts’, un programa musical creat especialment pel director de la JONC, Manel Valdivieso, i que comptarà amb peces de Mähler, Mozart, Grieg, Beethoven, Brahms i Txaikovsky.

El concert comptarà aquest cop amb l’al·licient que la JONC actuarà acompanyada per bandArt, grup de referència liderat per Gordan Nikolic, concertino de la London Symphony Orchestra, que farà de concertino director. El propi Gordan Nikolic, més David Quiggle i Celine Flamen, actuaran com a solistes.

Ja pots comprar la teva entrada, amb preus que van dels 10 als 35 euros. Tots els beneficis recaptats en aquest concert es destinaran al tractament i la prevenció de les addiccions a Catalunya. No te’l perdis!