El 4 de gener tothom a L’Auditori!

El 4 de gener tothom a L’Auditori!

Reserva’t des d’ara mateix el 4 de gener a l’agenda perquè tens una cita a L’Auditori per una nova edició del Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) en benefici de Projecte Home Catalunya. Per tercer any consecutiu, la JONC actuarà de manera desinteressada en favor de la prevenció i el tractament de les persones amb addiccions en una edició que serà encarà més especial perquè la JONC celebrarà amb aquest concert el seu 25è aniversari.

Per commemorar aquests 25 anys, la JONC ha preparat un programa que amb el nom de VIDA ens convida a escoltar les seves dues orquestres (els Alevins i la JONC) de la mà dels dos directors titulars que ha tingut la institució, Josep Pons i Manel Valdivieso. Tot plegat amb un repertori que inclou Bernstein, Strasvinsky, Britten i Toldrà.

La cita és el divendres 4 de gener de 2019 a les 20.00h a la Sala Pau Casals de L’Auditori de Barcelona. Una gran ocasió per gaudir de la millor música i tenir un gest solidari enmig de les festes nadalenques. Les entrades, que tenen preus de 10 a 35 €, es poden comprar ja a través del web de venda d’entrades de L’Auditori o en qualsevol dels centres de Projecte Home.

T’hi esperem!

Més informació