El Concert Solidari de la JONC del pròxim 8 de gener es presenta a L’Auditori

El Concert Solidari de la JONC del pròxim 8 de gener es presenta a L’Auditori

Aquest dilluns s’ha fet l’acte de presentació del Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), que tindrà lloc el proper diumenge 8 de gener a les 12h a L’Auditori de Barcelona. L’esdeveniment permetrà recaptar fons a favor del tractament, la reinserció social i la prevenció de les drogodependències, i clourà el 20è aniversari de l’entitat. En la roda de premsa hi han intervingut Oriol Esculies, director de Projecte Home; Manel Valdivieso, director de la JONC; i Susana Algarra, directora de Banca d’Institucions de CaixaBank, principal col·laborador de l’esdeveniment.

Catarsi: Concert Solidari de la JONC amb una obra a mida

Amb l’objectiu de recaptar fons per a les addiccions i conscienciar la societat catalana sobre aquesta problemàtica, el proper diumenge 8 de gener a les 12h a L’Auditori de Barcelona tindrà lloc el Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC). L’orquestra, formada pels millors joves músics del país, interpretarà el programa ‘Catarsi’, un repertori proposat pel director de la JONC, Manel Valdivieso, que recull peces de compositors com Bach, Brahms, Haydn o Mozart i pensada per representar musicalment el procés de superació d’una addicció, amb els seus alts i baixos i la força del final del camí. Les entrades, amb preus de 10 a 35€, ja es poden adquirir a través de www.auditori.cat.

La JONC, presidida per la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu portar a terme una formació orquestral als joves músics del nostre país, oferint un producte cultural de la màxima qualitat, tot apropant-lo a tots els públics, amb una clara vocació social i pedagògica.

Amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”

El Concert Solidari de la JONC compta amb la col·laboració principal de l’Obra Social “la Caixa”, que ha donat suport a l’esdeveniment en el marc de la relació que manté amb Projecte Home Catalunya en favor dels programes de prevenció i tractament de les persones amb addiccions.

Més d’una desena d’institucions i empreses col·laboradores

L’esdeveniment solidari a L’Auditori serà possible també gràcies a la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i de les següents institucions i empreses: Fundació Bizcabar, Fundació Abertis, Ecta-3 Anuncis, Construccions Sabater, Anudal Industrial, Bufete Miquel Rodés Verdalet Abogados, Fundació PortAventura, Fincas Layes, Ribó Carreras, Pinotech Automotive i Grup Vertix.

MÉS INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES