El Concert Solidari de la JONC per al 25è aniversari de Projecte Home es posposa fins el 26 de juny

El Concert Solidari de la JONC per al 25è aniversari de Projecte Home es posposa fins el 26 de juny

 

Projecte Home Catalunya lamenta comunicar que el Concert Solidari de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) per al 25è aniversari de Projecte Home, que s’havia de celebrar el dilluns 4 de gener a L’Auditori, es posposa fins el pròxim dissabte 26 de juny del 2021 a les 20.00h, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya, que ha demanat posposar l’esdeveniment degut a les actuals dades epidemiològiques.

Les entrades comprades fins al moment no seran vàlides per a la nova data del 26 de juny. L’Auditori i Projecte Home es posaran en contacte amb totes aquelles persones que havien adquirit les entrades per tal de retornar l’import de les localitats.

Per últim, Projecte Home vol agrair el suport de tothom qui tenia previst assistir al concert així com el de les diferents institucions col·laboradores i empreses patrocinadores de l’acte.

Per a dubtes en relació a les entrades o per a qualsevol altra qüestió relacionada amb el concert us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 298 98 75 o mitjançant el correu electrònic info@projectehome.org.