El Consell Comarcal del Baix Ebre atorga el Premi Jove a l’exposició ‘Tu tens la clau’

El Consell Comarcal del Baix Ebre atorga el Premi Jove a l’exposició ‘Tu tens la clau’

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha atorgat a Projecte Home el Premi Jove 2019 per l’exposició ‘Tu tens la clau’, una exposició itinerant de prevenció de les addiccions i altres conductes de risc per a adolescents i joves que durant tot l’any ha recorregut diverses biblioteques de les Terres de l’Ebre. Aquest premi forma part dels Premis Baix Ebre, un conjunt de guardons que tenen com a objectiu fomentar noves iniciatives per a dinamitzar la comarca.

L’entrega del premi es va fer el 12 de desembre en un acte a Tortosa, amb la presència del president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura. Per part de Projecte Home van acudir a l’entrega del premi Imma Juan, membre del patronat; i Maria San Pedro i José Luis Campanario, treballadors de l’equip del Servei d’Atenció de les Addiccions a les Terres de l’Ebre.

L’exposició ‘Tu tens la clau’ té com a objectiu fer reflexionar el públic sobre temes com ara les emocions, els valors o la comunicació, amb l’objectiu d’incidir en l’abús de les drogues o altres conductes de risc. Així, el format de l’exposició es basa en cinc portes que cal explorar per tal d’aprofundir en l’autoconeixement i que conviden a reflexionar a través de la interacció, oferint claus per obrir-les.