El Consell Comarcal del Baix Ebre atorga el XI Premi Solidaritat a Projecte Home

El Consell Comarcal del Baix Ebre atorga el XI Premi Solidaritat a Projecte Home

Aquest dimarts 29 de novembre, en un acte celebrat al Saló de Plens, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha fet entrega a Projecte Home Catalunya del XI Premi Solidaritat. Aquest guardó, que premia cada any a una de les entitats socials que treballen a la comarca, reconeix la feina feta per la delegació del Servei d’Atenció de les Addiccions a les Terres de l’Ebre, un recurs que Projecte Home va obrir a Tortosa l’octubre de 2015.

El director de Projecte Home, Oriol Esculies, ha agraït el lliurament del premi i ha afirmat que es tracta “d’un impuls per millorar el servei que prestem des de Tortosa per atendre les persones que tenen problemes amb les drogues i no tenen prou recursos econòmics per pagar-se els tractaments”. Per la seva banda, la consellera de l’Àrea de Serveis a les Persones, Maria José Beltrán, ha remarcat la qualitat i diversitat de les diferents entitats que optaven al premi mentre que el president del Consell Comarcal, Daniel Andreu, ha afirmat que la institució seguirà entregant anualment el guardó per estimular “les entitats que treballen per ajudar desinteressadament a les persones que més ho necessiten”.

El Premi Solidaritat té una dotació econòmica de 1.500 € que es destinaran al tractament de les persones ateses al servei de Tortosa.