Els nens de Roger Waters

Els nens de Roger Waters

En plena gira mundial de Roger Waters, l’històric cantant del grup Pink Floyd, aquest dimarts 29 i dimecres 30 de març li arriba el torn a Barcelona. I quan soni la mítica cançó Another brick in the wall que s’ha convertit en l’himne de tota una generació apareixeran a l’escenari un grup de nens que acompanyaran amb el seu cor el moment més estel·lar del concert.

Aquests nens són fills de persones en tractament en Projecte Home, així com de voluntaris i treballadors de l’entitat. Roger Waters ha volgut col·laborar d’aquesta manera amb aquesta oenegé que es  dedica al tractament i la prevenció de les addiccions.

Tindríeu que haver vist el rostre il·lusionat i nerviós dels nens durant l’assaig. La mirada emocionada dels seus pares que somien un futur feliç per a tots ells. La satisfacció dels seus terapeutes que saben que aquest tipus d’ activitats reforça el vincle familiar.

El gest solidari de Roger Waters enfront de les addiccions ajuda a mostrar un fenomen que potser no genera la mateixa alarma social d’anys enrere però que segueix afectant a moltíssimes persones com demostren les últimes dades oficials. Sense anar més lluny, en el  que va portem d’any, s’ha incrementat un terç la demanda d’ajuda a Projecte Hombe.

El nostre sentit agraïment

Oriol Esculies

Director

Projecte Home Catalunya

Repercussió de la notícia a la premsa:

El Periódico de Catalunya

La Vanguardia


La Vanguardia (carta al director d’ Oriol Esculies)

El Punt