Els Premis Córrer per Compromís reconeixen l’esport com a eina contra les addiccions

Els Premis Córrer per Compromís reconeixen l’esport com a eina contra les addiccions

Aquest 28 de desembre ha tingut lloc al Museu Olímpic i de l’Esport de Barcelona l’acte d’entrega dels Premis Córrer per Compromís, uns guardons que l’Ajuntament de Barcelona entrega per segon any i que aquest 2016 han reconegut la feina de 17 entitats que porten a terme projectes de foment de la cohesió social i la integració de col·lectius en situació de risc d’exclusió social a través de l’esport. Els premis han atorgat una quantitat total de 150.000 € entre les diferents entitats que s’han obtingut amb les inscripcions de la Cursa de la Mercè, la Mitja Marató de Barcelona i la Marató de Barcelona.

Projecte Home ha estat una de les organitzacions reconegudes gràcies al ‘Fes esport contra les addiccions’, un projecte que fomenta l’esport entre els usuaris en tractament a l’entitat com a eina fonamental en el procés de canvi de les persones amb addiccions per adquirir uns hàbits de vida saludables.

La directora tècnica de Projecte Home, Marta Berenguer, ha recollit el premi en un acte presidit pel comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé.