Els treballadors de Lafarge col·laboren amb la Comunitat Terapèutica

Els treballadors de Lafarge col·laboren amb la Comunitat Terapèutica

Un grup de 15 treballadors i treballadores de la fàbrica de l’empresa Lafarge a Montcada i Reixac ha col·laborat amb Projecte Home Catalunya fent tasques de voluntariat a la Comunitat Terapèutica, situada a la carretera de la Vallesana. Dins les activitats de la Setmana Internacional del Voluntariat, aquest dijous 14 de maig els treballadors de Lafarge han col·laborat en la pintura i manteniment de les instal·lacions de la Comunitat.

Abans d’iniciar l’activitat, els treballadors han rebut una formació inicial i han pogut visitar els diversos espais de la Comunitat Terapèutica per tal de conèixer el seu funcionament. Tot seguit, s’han organitzat diferents equips de treball per a realitzar les feines de pintura d’interiors, exteriors i mobiliari així com de manteniment d’espais i material del centre. Els treballadors de Lafarge s’han mesclat amb els usuaris i amb els propis treballadors de Projecte Home a l’hora de portar a terme les diferents tasques, propiciant així una activitat integradora per a tothom.

Els treballadors de l’empresa s’han quedat també a dinar amb els usuaris de la Comunitat i fins i tot han participat en la seva elaboració. El director de la Comunitat Terapèutica, Juan Vílchez, ha valorat l’activitat afirmant que “els usuaris aprecien molt aquest tipus d’experiències. Agraeixen que vingui gent a donar un cop de mà i que tinguin un tracte proper, d’igual a igual”.