Ens deixa Sor Genoveva, Filla de la Caritat

Ens deixa Sor Genoveva, Filla de la Caritat

Sor Genoveva va morir dijous passat després d’una llarga vida entregada al servei i l’amor als altres, especialment als més pobres i vulnerables. La bondat de cor, la humilitat i la tendresa amb la que tractava tothom anava de la mà d’una gran audàcia, d’un gran compromís i d’una intel·ligent lucidesa, que va manifestar al llarg dels anys i en les diferents responsabilitats que va assumir. Des de l’any 1983 en què va arribar a la Barceloneta, a l’Obra Social de Santa Lluïsa de Marillac, va ser una referència per a les persones amb problemes d’addiccions i malalts de SIDA, i també al món penitenciari.

La contribució i el compromís de les Filles de la Caritat amb Projecte Home Catalunya han estat decisius des dels seus inicis. Sor Genoveva, que no es pot entendre al marge de les seves germanes, ens va encoratjar a obrir el primer centre malgrat la gran oposició que hi havia, i després ens va donar suport en les nombroses dificultats que vàrem haver d’afrontar. Vivia d’una gran confiança en la bondat de Déu i en l’ésser humà.

El proper dilluns 27 de juliol tindrà lloc el seu funeral a les 20.00h a la Basílica de Santa Maria del Mar a Barcelona.

Albert Sabatés i Porrera