Ens ha deixat el nostre president, Antoni Castella

Ens ha deixat el nostre president, Antoni Castella

Els qui formem part de Projecte Home Catalunya vivim amb enorme dolor la pèrdua irreparable de l’Antoni, el nostre president. L’Antoni Castella Riera va morir a Barcelona el passat dijous a l’edat de 78 anys. Va ser president del Patronat de Projecte Home Catalunya des del març de 2012 i n’havia estat patró des dels inicis.

Durant tot aquest temps, l’Antoni ha exercit la presidència del patronat com a persona de servei, amb incansable generositat, saviesa i humilitat. Recordarem per sempre més el seu immens esperit jove, respectuós i tendre, sabent transmetre amb passió la necessitat i compromís d’ajudar els col·lectius més desfavorits de casa nostra. D’alguna manera romandrà viva la seva presència entre nosaltres, que ens estimula a continuar la lluita a favor dels més necessitats.

Nascut a Barcelona l’11 de juliol de 1936, l’Antoni Castella era llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i en Ciències Polítiques per la Universitat de Madrid. Va exercir com a advocat durant 50 anys i entre 1984 i 1993, va ser Director General de Protecció i Tutela de Menors de la Generalitat de Catalunya, primer, i Director General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la mateixa institució.

Acompanyem en el patiment d’aquests moments a la seva estimada família: els seus fills, la seva dona Núria i el seu germà Joan. Demà dimarts 16 de desembre a les 20.15 hores se celebrarà una eucaristia a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels de Barcelona (Carrer Balmes, 78) a la seva memòria.

Fins sempre, Antoni.

 

Oriol Esculies

Director