Corro per a les addiccions a la Cursa de la Mercè 2013 (15 setembre)

Corro per a les addiccions a la Cursa de la Mercè 2013 (15 setembre)

Pots seguir les últimes novetats de la campanya a Twitter a través del perfil de Projecte Home (@projectehomeCAT) i del hashtag #corroxalesaddicions.

Més de 70 persones (entre usuaris, familiars, amics i voluntaris de Projecte Home) correran el diumenge 15 de setembre a Barcelona la 35a edició de la Cursa de la Mercè amb la samarreta CORRO PER A LES ADDICCIONS. Tots ells participaran així en la campanya de sensibilització que l’ONG du a terme a través de les curses populars amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i recordar que no es pot baixar la guàrdia en la lluita contra l’abús de drogues i altres conductes addictives.

A més, aquest any Projecte Home Catalunya ha estat seleccionada com una de les entitats beneficiàries de la Cursa de la Mercè. L’organització rebrà un taló simbòlic a partir de la recaptació obtinguda amb les 17.000 inscripcions de la cursa. Les altres entitats beneficiades d’aquesta cursa són l’Associació d’Ajuda als Afectats de Cardiopaties Infantils de Catalunya (AACIC), l’Associació per la Mediació Intercultural i Social amb Immigrants (AMISI), la Fundació Pare Manel, Arrels Fundació i el Casal d’Infants.

La Cursa de la Mercè tindrà un recorregut de 10 quilòmetres que passarà per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat. La prova s’iniciarà a les 9.30 hores a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i finalitzarà al mateix lloc de sortida.

Durant el divendres 13 i el disssabte 14 de juliol Projecte Home Catalunya és present a la Fira d’Atenció al Corredor, el punt on tots els participants de la Cursa de la Mercè recullen el seu dorsal i xip. En aquest mateix espai, Projecte Home entrega també les samarretes als participants de la campanya Corro x a les addiccions i aprofita per informar sobre el seu contingut.

Notícies relacionades