La Fundación Barraquer col·labora en favor de la salut ocular de les persones usuàries de Projecte Home

La Fundación Barraquer col·labora en favor de la salut ocular de les persones usuàries de Projecte Home

Projecte Home Catalunya i la Fundación Barraquer han signat un conveni de col·laboració a través del qual aquesta organització oferirà assistència oftalmològica i optomètrica gratuïta a les persones usuàries de Projecte Home que no compten amb els recursos necessaris per vetllar per la seva salut ocular.

A través del projecte “Mirem per tu”, un equip de professionals del Centre d’Oftalmologia Barraquer es desplaçarà anualment a les instal·lacions de Projecte Home per fer una revisió ocular completa a les persones usuàries de l’entitat. A més, aquells casos que necessitin un major seguiment i tractament més especialitzat es podran derivar per tractar-los directament al Centre d’Oftalmologia Barraquer.

D’altra banda, mitjançant un acord de la Fundación Barraquer amb General Óptica, s’oferiran descomptes del 70% a aquelles persones que necessitin fer-se unes ulleres.

Projecte Home agraeix a la Fundación Barraquer una col·laboració que permetrà a moltes persones usuàries vetllar per la seva salut ocular i prevenir majors problemes de cara el futur.