XV Congreso Europeo de comunidades terapéuticas: 11-14 marzo 2015 en Málaga

XV Congreso Europeo de comunidades terapéuticas: 11-14 marzo 2015 en Málaga

Estimat/da amic/ga,
És un honor anunciar-te la celebració del XV Congrés Europeu de Comunitats Terapèutiques de l’11 al 14 de març de 2015 a la ciutat de Málaga, organitzat per l’Asociación Proyecto Hombre i la Federació Europea de Comunitats Terapèutiques.
Sota el títol Comunitats Terapèutiques: promovent un model integrador, pretenem reflexionar sobre el fenomen actual del consum de drogues, coneixent aquells models i experiències més efectius en el tractament de les addiccions a les comunitats terapèutiques, amb especial atenció a aquelles pràctiques basades en l’evidència, amb enfoc educatiu  i adaptades a grups específics de major vulnerabilitat. Per això, comptarem amb la presència d’una gran relació d’experts nacionals i internacionals.
INSCRIPCIONS I INFORMACIÓ DEL CONGRÉS: Per a inscriure’s i conèixer tota la informació actualitzada del congrés consulta la pàgina web oficial: http://eftc-congressmalaga2015.com/ o contacta amb la Secretaria Tècnica als telèfons 91.357.16.84/95.235.31.20 i correu congresoEFTCmalaga@proyectohombre.es
Esperant comptar amb la teva presència rep una cordial salutació des de Málaga.
 
Juan José Soriano
 
President del Comitè Organitzador
President de Proyecto Hombre Málaga
XV Congrés Europeu de Comunitats Terapèutiques
Málaga, 11-14 Març 2015