Experts internacionals en addiccions visiten el model de Projecte Home

Experts internacionals en addiccions visiten el model de Projecte Home

Projecte Home Catalunya ha rebut la visita durant les últimes setmanes de diversos grups de professionals de les addiccions que, procedents d’altres països, han visitat els centres de l’entitat per conèixer de primera mà el model de tractament de les addiccions que s’hi porta a terme.

Es tracta del cas de Gabriel Mejía, impulsor de la Fundació Hogares Claret, que fa més de 30 anys que treballa a Colòmbia amb comunitats terapèutiques per a persones amb addiccions. Mejía, que al llarg d’aquests anys ha aconseguit un ampli ressò internacional, arribant a ser nominat al Premi Nobel de la Pau, ha visitat el Centre de Dia d’Adults de Projecte Home, situat a Montgat.

D’altra banda, recentment també s’ha rebut la visita d’un grup de professionals grecs de l’ONG Argo, que durant una setmana han conegut els diferents serveis i centres de l’entitat dins la xarxa d’intercanvi de professionals europea Ecett, així com del psiquiatra japonès Naoki Kondo, professor i investigador de la University of Tokyo.