Exposició sobre els efectes de les drogues en la salut i la societat

Exposició sobre els efectes de les drogues en la salut i la societat

Projecte Home Catalunya i la Fundació PIMEC es sumen a l’exposició “Parlem de Drogues” que forma part d’un programa més global impulsat per l’Obra  Social “la Caixa”, aportant nous continguts en relació a la prevenció del consum de drogues en l’àmbit laboral.

L’objectiu d’aquest programa és que es pugui parlar de les addiccions a les escoles, en les famílies i als centres de salut. I des de Projecte Home creiem que és molt important que també se’n pugui parlar a les empreses, per tal de contribuir a crear una consciència social i promoure hàbits saludables que repercuteixin positivament en la millora de la productivitat i del clima laboral, reduint l’absentisme, les baixes i els accidents laborals.

Precisament, amb la clara intenció de tirar endavant aquesta col·laboració, recentment la Fundació PIMEC, Projecte Home Catalunya i l’Obra Social “la Caixa” hem signat un conveni en el qual queda palès l’objectiu de les tres entitats de sensibilitzar, informar i prevenir sobre les addiccions en l’entorn empresarial.

Per això som presents en l’exposició, informant i posant a l’abast de les persones interessades les accions que duem a terme, conjuntament amb la Fundació PIMEC.

Més informació sobre prevenció per empreses i accions de sensibilització.

Notícies relacionades.