Gran cap de setmana a la Trobada del Mediterrani 2018

Gran cap de setmana a la Trobada del Mediterrani 2018

Tiana va acollir el passat 14 i 15 d’abril una nova edició de la Trobada del Mediterrani, un encontre que se celebra un cop cada dos anys i que reuneix el voluntariat dels centres de Projecte Home a Alacant, Balears, Castelló, Catalunya, Múrcia i València. Prop de 70 voluntaris i voluntàries de totes aquestes procedències es van trobar a la casa Maria Immaculada per passar un cap de setmana ple de tallers, activitats d’oci i bon ambient entre persones que comparteixen experiències similars en la seva tasca.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tiana, Ester Blasco, va ser l’encarregada de donar el tret de sortida de la trobada en una inauguració en la que també va participar la directora tècnica de Projecte Home Catalunya, Marta Berenguer. Seguidament, el president de la Comissió de Voluntariat de l’Asociación Proyecto Hombre, Manuel Mingorance, va dur a terme la ponència inaugural.

Entre els diversos tallers que es van fer al llarg del cap de setmana, n’hi havia de relacionats amb la comunicació interpersonal, les noves tecnologies, el treball amb famílies, de teatre, de valors o bé d’explicar contes.

La Trobada del Mediterrani 2018 va comptar amb la col·laboració econòmica de l’Ajuntament de Tiana, que va ajudar a fer possible l’encontre. Projecte Home Catalunya vol agrair a la seva Comissió de Voluntariat la seva bona feina en l’organització de la trobada així com l’assistència de tots els voluntaris i voluntàries dels diferents centres.