Gran jornada esportiva i festiva al IV Torneig de Futbol Solidari

Gran jornada esportiva i festiva al IV Torneig de Futbol Solidari

El Camp Municipal de futbol de Montgat va acollir un any més, aquest dijous 7 de setembre, el Torneig de Futbol Solidari, que aquest 2017 ha arribat a la quarta edició. 200 persones entre usuaris, famílies, voluntaris, treballadors… es van reunir per gaudir d’una tarda esportiva però sobretot festiva i solidària, amb l’objectiu de reivindicar el paper de l’esport en el procés de rehabilitació de les addiccions.

Amb deu equips en competició, cal felicitar a tots i totes les participants del torneig, i especialment a l’equip format per un grup de nois i noies del programa Nocturn, que es van endur la copa reservada als campions.

El IV Torneig de Futbol Solidari ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”, que hi va contribuir un any més, així com al suport de l’Ajuntament de Montgat, que va deixar gratuïtament el camp municipal de futbol de Montgat.

També cal destacar la implicació de l’empresa Grupo NetPC, que va cedir una tablet pel sorteig solidari, i a Coca-Cola Iberian Partners, que hi va col·laborar amb begudes isotòniques per als participants.