Gran participació de Corro X les Addiccions a la III BH Montgat

Gran participació de Corro X les Addiccions a la III BH Montgat

Més de 50 participants amb la samarreta de la campanya Corro X les Addiccions van córrer aquest diumenge 29 de març la III BH Montgat, una cursa que novament ha col·laborat amb la tasca de sensibilització de Projecte Home i que aquest any ha tingut el lema ‘Per les addiccions’.

Els participants van prendre la sortida a les 10h del matí per recórrer un circuit de 5 o 10 km al llarg del litoral de Montgat. La cursa va comptar amb un total de 1.500 corredors. Usuaris, voluntaris, treballadors i amics de Projecte Home van participar-hi solidàriament portant la samarreta de la campanya i ajudant a difondre un missatge de conscienciació de l’abús de drogues i de foment de la pràctica esportiva. A més, diverses persones en tractament a l’entitat van col·laborar amb la organització de la cursa encarregant-se de dur a terme tasques de voluntariat com els punts d’avituallament o l’entrega de dorsals.

Projecte Home vol agrair a l’empresa organitzadora, Life for Events, i a l’Ajuntament de Montgat el seu suport i col·laboració.

Més fotos de la III BH Montgat per les addiccions