INSCRIPCIONS OBERTES: XV Congrés Europeu de Comunitats Terapèutiques

INSCRIPCIONS OBERTES: XV Congrés Europeu de Comunitats Terapèutiques

Ja estan obertes les inscripcions al XV Congrés Europeu de Comunitats Terapèutiques que se celebrarà a Málaga de l’11 al 14 de març de 2015. Organitzat per l’Asociación Proyecto Hombre i la Federació Europea de Comunitats Terapèutiques, el congrés porta per títol Comunitats Terapèutiques: promovent un model integrador i comptarà amb la presència d’una gran relació d’experts nacionals i internacionals.

El congrés pretén ser un espai per reflexionar sobre el fenomen actual del consum de drogues i conèixer els models i experiències més efectius en el tractament de les addiccions a les comunitats terapèutiques, amb especial atenció a aquelles pràctiques basades en l’evidència, amb enfoc educatiu  i adaptades a grups específics de major vulnerabilitat.

Per a inscripcions i per conèixer tota la informació actualitzada del congrés consulta la pàgina web oficial: http://eftc-congressmalaga2015.com/ o contacta amb la Secretaria Tècnica als telèfons 91.357.16.84 / 95.235.31.20 i correu congresoEFTCmalaga@proyectohombre.es