Jesús Sánchez, nou coordinador de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social

Jesús Sánchez, nou coordinador de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social

El coordinador de voluntariat de Projecte Home, Jesús Sánchez, ha estat escollit nou coordinador de l’àrea territorial de Barcelona de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS). Jesús Sánchez pren el relleu de la bona tasca d’Anna de Eguia i assumeix la coordinació amb un equip format per quatre persones més de diverses entitats: Elisa Gutiérrez (ABD), Annabel Pallàs (Associació “in via”), Paola Jubert (Fundació Jubert) i la pròpia Anna de Eguia (FCVS). Per a Projecte Home, la participació de Jesús Sánchez en la FCVS és una manera d’implicar-se més a fons en aquesta federació.

L’àrea territorial de Barcelona agrupa 202 de les 272 entitats que formen la FCVS a tot Catalunya. La FCVS té com a objectius promoure el voluntariat i reconèixer la seva importància com a xarxa transformadora, agent promotor de canvis socials i protagonista de l’acció entre els més desafavorits.

Els assistents a l’Assemblea Territorial de Barcelona. A baix, Francina Alsina (presidenta de la FCVS), Jesús Sánchez (coordinador de Barcelona de la FCVS) i Anna de Eguia (excoordinadora de Barcelona de la FCVS).