“La Caixa” renova el programa Incorpora amb Projecte Home i hi suma l’atenció a la província de Tarragona

“La Caixa” renova el programa Incorpora amb Projecte Home i hi suma l’atenció a la província de Tarragona

Projecte Home Catalunya ha renovat per vuitè any consecutiu la seva participació en l’Incorpora de “la Caixa”, un programa d’inserció laboral per a persones vulnerables. La novetat d’enguany és que Projecte Home desenvoluparà també aquest programa a la província de Tarragona, a través dels serveis que té a Tarragona ciutat i a Tortosa. Fins ara, Projecte Home participava en aquest programa només a la província de Barcelona.

L’Incorpora funciona com una xarxa en la qual entitats i empreses socialment responsables treballen conjuntament per afavorir la inserció laboral de persones en situació de risc d’exclusió social. Al llarg de tots aquests anys, centenars d’usuaris amb dificultats per a trobar feina han aconseguit un lloc de treball mitjançant aquesta intermediació. Per aquest 2019, l’objectiu és que les persones usuàries de la província de Tarragona puguin beneficiar-se també d’aquest programa, tenint en compte que la inserció laboral de les persones amb addiccions és un dels principals factors de protecció en la rehabilitació de les drogodependències.

El passat 2018, mitjançant l’Incorpora, Projecte Home ha atès a 162 persones per a millorar les seves possibilitats d’inserció laboral. En total, 62 persones han aconseguit trobar un lloc de feina. S’han visitat també un total de 68 empreses per incentivar la contractació de persones en situació de risc d’exclusió social.