La campanya Corro X les Addiccions finalitza a la Cursa de la Mercè

La campanya Corro X les Addiccions finalitza a la Cursa de la Mercè

La campanya Corro X les Addiccions, creada el 2013 per sensibilitzar la població catalana sobre l’abús del consum de drogues a través de les curses populars, ha participat en la seva última prova aquest passat diumenge 13 de setembre a la Cursa de la Mercè. Una quinzena de corredors s’han posat la samarreta blanca de la campanya per recordar una vegada més que la rehabilitació és possible i per insistir en el beneficiós paper que té l’esport en aquest procés.

A partit d’ara, la campanya Corro X les Addiccions ja no participarà de forma organitzada en més curses populars. De tota manera, tothom qui vulgui podrà seguir lluint pel seu compte la samarreta en qualsevol prova atlètica en la que participi per seguir fent visible el seu compromís amb aquesta causa.

En aquests últims dos anys, la campanya ha participat en una quinzena de curses populars (Cursa de la Mercè, BDN Running, BH Montgat, DiR-Guàrdia Urbana…). Centenars de corredors s’han posat durant aquest temps la samarreta de Corro X les Addiccions. A més, en moltes d’aquestes curses hi han participat també persones usuàries a Projecte Home que han desenvolupat tasques relacionades amb la organització de les proves.