La campanya ‘Corro X les addiccions’ suma quilòmetres solidaris a la BDN Running i la BH Montgat

La campanya ‘Corro X les addiccions’ suma quilòmetres solidaris a la BDN Running i la BH Montgat

La campanya solidària ‘Corro X les addiccions’ segueix endavant en la seva voluntat de sensibilitzar la població sobre el risc d’abús de drogues a través de les curses populars. El passat mes de març, el ‘Corro X les addiccions’ va ser present a la BDN Running i la BH Montgat.

El diumenge 23 de març una vintena de corredors es van posar la samarreta de la campanya per córrer pels carrers de Badalona els 10 quilòmetres de la BDN Running. A banda de la participació en la cursa, Projecte Home va col·laborar en l’organització amb tasques de voluntariat que van fer diversos usuaris de l’entitat, que van encarregar-se d’elaborar les bosses dels corredors o de l’avituallament, entre d’altres. A més, l’organització de la BDN Running va fer una aportació econòmica destinada al tractament de les persones amb addiccions.

Una setmana més tard, el diumenge 30 de març, el ‘Corro X les addiccions’ va participar a la cursa BH Montgat. En un dia marcat per la pluja i el fred, setze persones van córrer per les addiccions, amb la presència, entre d’altres, d’un grup de treballadors i treballadores de l’Eurolliga de bàsquet, que es van posar la samarreta de la campanya i van participar de forma solidària. Novament, usuaris de Projecte Home van col·laborar amb Life for Events, l’empresa organitzadora, en diferents tasques de voluntariat.

La campanya ‘Corro X les addiccions’ a Televisió de Badalona