La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visita el Centre de Dia d’Adults

La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, visita el Centre de Dia d’Adults

La consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, Neus Munté, ha visitat aquest dimecres 22 d’abril el Centre de Dia d’Adults de Montgat. Ho ha fet acompanyada de la secretària d’Inclusió Social i de Promoció de l’Autonomia Personal de la conselleria, Carmela Fortuny; de l’alcalde de Montgat, Francesc Xavier Garcia; i de la regidora de Benestar Social i Família de Montgat, Josefina Verdera.

Acompanyats per dos usuaris del centre, tots ells han visitat les instal·lacions i han pogut conèixer el funcionament del Centre del Dia, un servei per a persones adultes amb problemes d’addiccions i que necessiten un tractament de menor exigència per diversos motius: situació d’espera per entrar a la Comunitat Terapèutica, persones d’edat avançada, reincidència, etc.

La visita ha coincidit amb el taller de roses que han portat a terme els usuaris del centre i que ha consistit en la confecció i muntatge de les roses solidàries que Projecte Home ven la diada de Sant Jordi. Aprofitant l’ocasió, Neus Munté i la resta de visitants han participat en el taller i al final han rebut una rosa de regal.

El departament de Benestar Social i Família i l’Ajuntament de Montgat són dues de les institucions que més suport donen a Projecte Home Catalunya per al tractament de les persones amb addiccions.

Més fotos de la visita