La consellera de Justícia visita la Comunitat Terapèutica

La consellera de Justícia visita la Comunitat Terapèutica

La consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, i el secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó, van visitar aquest dijous 27 de febrer la Comunitat Terapèutica de Projecte Home a Montcada i Reixac.

Acompanyats per dues persones usuàries del centre així com per la presidenta del Patronat, Conxita Solé, i el director de Projecte Home Catalunya, Oriol Esculies, la consellera i el secretari van visitar les diferents instal·lacions per poder conèixer com es viu un procés de tractament de les addiccions en aquest centre. Posteriorment, la consellera i el secretari van tenir una trobada amb el conjunt de les persones usuàries, que van poder compartir les seves experiències personals, algunes de persones que han sortit d’un centre penitenciari per seguir el tractament a la Comunitat Terapèutica gràcies a l’aplicació de mesures penals alternatives.

El departament de Justícia col·labora amb Projecte Home en la subvenció de places a la Comunitat Terapèutica per a persones que surten de presó i que continuen el tractament en aquest centre gràcies a l’aplicació de mesures penals alternatives.