La consellera Dolors Bassa visita la Comunitat Terapèutica

La consellera Dolors Bassa visita la Comunitat Terapèutica

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Dolors Bassa, ha visitat aquest dijous 13 d’octubre la Comunitat Terapèutica de Projecte Home a Montcada i Reixac. L’ha acompanyat en la visita el secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies. Per part de l’entitat, hi eren presents Oriol Esculies, director; Marta Berenguer, directora tècnica; i Eduardo Medina, director de la Comunitat Terapèutica.

Una usuària i un usuari del centre han guiat a la consellera i al secretari en la visita a les diverses instal·lacions de la Comunitat Terapèutica, on han pogut conèixer de primera mà de quina manera es treballa en aquest centre en el procés de rehabilitació i reinserció social de les persones amb addiccions. Després, la consellera i el secretari han mantingut una trobada amb un grup de persones usuàries i familiars que han explicat les seves experiències. Dolors Bassa els ha volgut agrair l’esforç i ha remarcat la importància que té pel conjunt de la societat el procés de canvi de cadascun d’ells i elles per superar una addicció.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies dóna des de fa temps un gran suport a Projecte Home Catalunya i és el principal col·laborador públic de l’entitat.

13/10/2016 Visita consellera Dolors Bassa