La Diputació de Barcelona amplia el suport a Projecte Home

La Diputació de Barcelona amplia el suport a Projecte Home

Projecte Home Catalunya i la Diputació de Barcelona han renovat un any més el conveni de col·laboració entre les dues parts. Aquest 2017, la Diputació de Barcelona augmentarà l’aportació econòmica a l’entitat fins a 55.000€ per seguir impulsant, entre d’altres accions, l’atenció i el tractament d’adolescents, joves i les seves famílies a la província de Barcelona.

A part d’aquest conveni, Projecte Home col·labora també en cursos de formació en drogodependències per a tècnics municipals de diferents localitats de la província. En l’última edició hi van participar professionals de Begues, El Papiol, Montmeló i Sant Vicenç de Montalt.

Per repassar aquesta col·laboració, a finals de 2016 es va mantenir una reunió amb la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos; i la cap de Serveis de Suport a Programes Socials, Iolanda Moragues. Per part de Projecte Home, van assistir-hi la presidenta del Patronat, Conxita Solé, el director, Oriol Esculies; i la directora tècnica, Marta Berenguer.