La Diputació de Barcelona renova el seu suport a Projecte Home

La Diputació de Barcelona renova el seu suport a Projecte Home

Projecte Home Catalunya i la Diputació de Barcelona han renovat un any més el conveni de col·laboració entre les dues parts. La Diputació de Barcelona seguirà col·laborant amb l’ONG a través de l’impuls, entre d’altres accions, de la prevenció en adolescents, joves i les seves famílies a la província de Barcelona.

A més, també en el marc d’aquest conveni, novament Projecte Home està duent a terme cursos de formació en drogodependències per a tècnics municipals de les següents localitats de la província: Berga, Cabrera de Mar, La Garriga, Les Masies de Voltregà, Masquefa, Matadepera, Sant Adrià de Besós, Sant Joan de Vilatorrada, Santa Perpètua de Mogoda i Vacarisses. Són cursos de ‘Capacitació dels agents socials en matèria de prevenció i intervenció davant el consum de drogues’, dirigits a professionals de perfils diversos que estan en contacte amb adolescents en situació de risc per consum de drogues amb l’objectiu de dotar-los d’eines per l’abordatge d’aquesta qüestió.

Per tal de repassar la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i Projecte Home, a finals de 2017 es va fer una trobada amb la vicepresidenta quarta de la Diputació i presidenta delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Meritxell Budó, i el coordinador de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Josep Muñoz.