La Fundació Bosch Aymerich dona suport al tractament i la prevenció de les addiccions

La Fundació Bosch Aymerich dona suport al tractament i la prevenció de les addiccions

La Fundació Bosch Aymerich i Projecte Home Catalunya han signat un conveni de col·laboració a través del qual aquesta fundació col·labora amb l’ONG finançant durant els propers anys el Projecte Horitzó 2002, una iniciativa que té com a objectiu millorar l’eficiència de Projecte Home Catalunya amb accions concretes en diverses àrees de l’entitat. En els programes de tractament i la prevenció de les addiccions però també en la inserció sociolaboral de les persones amb addiccions i en altres àrees estructurals de l’organització com ara els sistemes d’informació o la gestió del coneixement.

La signatura del conveni va tenir lloc el passat mes de març i va comptar amb la participació per part de la Fundació Bosch Aymerich de la patrona, Elena Cabarrocas; del patró, Antoni Bosch; i del gerent, Rafael Faus. Per part de Projecte Home Catalunya hi van participar la presidenta, Conxita Solé; i el director, Oriol Esculies.

Amb aquest conveni, la Fundació Bosch Aymerich reforça encara més el seu compromís en favor de les persones amb addiccions. La fundació és la propietària del local del centre de Projecte Home a Barcelona, que cedeix gratuïtament, i del qual va finançar les obres d’ampliació, inaugurades a principis del 2019.